Κωνσταντίνος Αγγέλου, ζωγράφος, γλύπτης, εικαστικά περιβάλλοντα

Μανοπούλου Ιωάννα

Εκπαίδευση

 

Μηχανολόγος κατασκευαστικού τομέα, Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (1992). Απόφοιτη του τεχνολογικού ιδρύματος του ΤΕΙ Χαλκίδας (1997).

 

Καλλιτεχνική εκπαίδευση

 

Ζωγραφική, κεραμική και μαθήματα ιστορίας της τέχνης στο Κέντρο δια βίου Μάθησης επ. 1 και 2, Εργαστήριο Τεχνών και Εικαστικής Δημιουργίας».

 

Εργασιακή εμπειρία

 

Από το 1998 υπεύθυνη σχεδιασμού και παραγωγής σε δημιουργική εξαγωγική βιομηχανία, Παραγωγή αντικειμένων κυρίως από φυσικά υλικά όπως ξύλο, δέρμα, μέταλλο. Συμμετοχή των προϊόντων σε διεθνείς εκθέσεις όπως στο Masonet Object - Παρίσι, στη Ambiente - Φρανκφούρτη, στην ToyFalr - Νυρεμβέργη, στο Μιλάνο, στη Μόσχα και αλλού. Επισκέψεις σε πολλές εκθέσεις για ενημέρωση και ανταλλαγή ιδεών όπως στην Ισπανία, στα Αραβικά Εμιράτα, στο Χονκ Κονγκ, στη Νέα Υόρκη και αλλού Προτάσεις και συνεργασίες για ειδικά προιόντα σε γνωστούς οίκους του εξωτερικού όπως η Linley, η Breguet, η Role, η Conran, κ.α. Πρόταση στο Βρετανικό Μουσείο και στο ΜΩΜΑ της Νέας Υόρκης για προϊόντα που θα διατίθενται στο κατάστημα του μουσείου.

 

Επικοινωνία .jmanopoulou@manopoulos.com

Ioanna2.jpg